bars rotate
 • Acute zorg

  Werk je als verpleegkundige in de acute of intensieve zorg of wil je op deze afdelingen gaan werken? Misschien is een vervolgopleiding binnen het acute of intensieve zorg cluster iets voor jou! Klik hier voor meer informatie. 

   
 • Moeder & Kind

  Ben je een verpleegkundige die geïnteresseerd is in de complexe zorg voor moeder, pasgeborenen en kinderen? De verpleegkundige vervolgopleidingen van het cluster Moeder en Kind bieden je expertise voor medium, high en intensive care zorg voor moeder, en kinderen in alle ontwikkelingsfases. Klik hier voor meer informatie. 
 • Langdurige zorg

  Specialiseer je je graag als verpleegkundige in de zorg voor patiënten met een chronische aandoening? De verpleegkundige vervolgopleidingen van het cluster Chronische zorg leren je de juiste zorg te leveren en patiënten te ondersteunen in het inpassen van hun specifieke aandoening in het dagelijks leven. Klik hier voor meer informatie.  
 • Minoren

  Zit jij op hogeschool Leiden dan kun je bij ons een minor verpleegkunde volgen.
  Je moet voor het inschrjiven van een minor geselecteerd zijn door hogeschool Leiden of Zorgopleidingen LUMC anders kun je niet inschrijven voor een minor.  
  Klik hier voor meer informatie. 
 • Mbo-verpleegkunde

  Wil je mbo-verpleegkundige worden? Je kunt deze opleiding in drie jaar volgen. De theorie volg je op mboRijnland en de praktijk doe je in het LUMC. Dé perfecte combinatie waarin theorie en praktijk samenkomen. Klik hier voor meer informatie over de opleiding en hoe je kunt solliciteren naar een opleidingsplaats in het LUMC. 

 • Hbo-verpleegkunde

  Studeer je hbo-verpleegkunde aan de hogeschool Leiden en zoek je een opleidingsplaats voor het duale traject in het 3e en 4e jaar? In het 2e studiejaar kun je hiervoor in het LUMC solliciteren. 
  Klik hier voor meer informatie over de opleiding en hoe je kunt solliciteren naar een opleidingsplaats in het LUMC.
 • Verpleegkundig Specialisten

  Ben je verpleegkundig specialist in opleiding dan volg je de theorie op hogeschool Leiden en doe je de praktijk op een afdeling in het LUMC. 
  Vanuit de afdeling Zorgopleidingen LUMC word je tijdens je opleiding ondersteund door een praktijkopleider.
 • Nascholingen

  Ben je werkzaam in de zorg en wil je meer verdieping in jouw vakgebied? Voor diverse beroepsbeoefenaren in de zorg bieden we nascholingen aan. Ook kun je bij ons terecht voor scholingen op maat. Klik hier voor meer informatie.
© 2015 - 2024 Leids Universitair Medisch Centrum | Algemene Voorwaarden