bars rotate
 • Intensieve Zorg

  Ben je een verpleegkundige die graag intensieve zorg verleent? De verpleegkundige vervolgopleidingen van het cluster Intensieve zorg leren je de complexe zorg voor patiënten met een levensbedreigende aandoening snel en goed uit te voeren. Kijk voor meer informatie bij cluster Intensieve Zorg
 • Moeder & Kind

  Ben je een verpleegkundige die geïnteresseerd is in de complexe zorg voor moeder, pasgeborenen en kinderen? De verpleegkundige vervolgopleidingen van het cluster Moeder en Kind bieden je expertise voor medium, high en intensive care zorg voor moeder, en kinderen in alle ontwikkelingsfases. Kijk voor meer informatie bij cluster Moeder & Kind.
 • Chronische Zorg

  Specialiseer je je graag als verpleegkundige in de zorg voor patiënten met een chronische aandoening? De verpleegkundige vervolgopleidingen van het cluster Chronische zorg leren je de juiste zorg te leveren en patiënten te ondersteunen in het inpassen van hun specifieke aandoening in het dagelijks leven. Kijk voor meer informatie bij cluster Chronische Zorg.
 • Minoren

  Ben je HBO-student Verpleegkunde aan de Hogeschool Leiden en specialiseer jij je graag na je opleiding? Voor een juiste keuze kun je bij Educatie Zorgsector een van de vijf minors volgen. Naast de theorie leer je ook patiënten verplegen in de beroepspraktijk van een vervolgopleiding. Kijk voor informatie bij Minoren
 • Losse modules

  Ben je gediplomeerd verpleegkundige en wil je je meer verdiepen in jouw vakgebied? Bij Educatie Zorgsector kun je verschillende losse modules uit onze verpleegkundige vervolgopleidingen volgen. Kijk voor meer informatie bij Losse modules.
 • Mbo-verpleegkunde

  Wil je graag in de zorg werken als mbo-verpleegkundige? Wil je het liefst werken en leren tegelijk? Dan kun je kiezen voor de mbo-verpleegkunde BBL-opleiding. Het LUMC biedt deze opleiding aan in samenwerking met mboRijnland in Leiden. 

  In het LUMC leer je de praktijk in een dynamisch en prettig werk-leerklimaat dat aansluit op de theorie. Hierbij word je begeleid door praktijkopleiders van Educatie Zorgsector.

  Kijk voor meer informatie over het solliciteren naar een opleidingsplaats in het LUMC voor mbo-verpleegkunde hier.

 • Hbo-verpleegkunde

  Studeer je hbo-verpleegkunde aan de Hogeschool Leiden en je zoekt een opleidingsplaats?

  In het LUMC leer je de praktijk in een dynamisch en prettig werk-leerklimaat dat aansluit op de theorie.  Hierbij word je begeleid door praktijkopleiders van Educatie Zorgsector.

  Kijk voor meer informatie over het solliciteren naar een opleidingsplaats in het LUMC voor hbo-verpleegkunde hier.
 • Verpleegkundig Specialisten

  Ben je verpleegkundig specialist en heb je meer behoefte aan verdieping op jouw vakgebied? Bij Educatie Zorgsector kun je verschillende nascholingen volgen. Kijk voor meer informatie bij Nascholingen.
 • Nascholingen

  Ben je werkzaam in de zorg en wil je meer verdieping in jouw vakgebied? Voor diverse beroepsbeoefenaren in de zorg biedt Educatie Zorgsector nascholingen aan. Ook kun je bij ons terecht voor scholingen op maat. Kijk voor meer informatie bij Nascholingen.
© 2015 - 2021 Leids Universitair Medisch Centrum | Algemene Voorwaarden