bars rotate

Opleiding hbo-verpleegkunde
 
Studeer je hbo-verpleegkunde aan de Hogeschool Leiden en zoek je een opleidingsplaats voor duaal traject voor het 3e en 4e jaar?
Dan kun je in het 2e studiejaar in het LUMC solliciteren. Hier leer je de praktijk in een dynamisch en prettig werk-leerklimaat dat aansluit op de theorie.  
  
Begeleiding
Begeleiding krijg je van onze praktijkopleiders en werkbegeleiders. Praktijkbegeleiders zijn gespecialiseerd in ‘het leren in de praktijk’ en zijn je coach en bewaker van je praktijkleerproces. Zij kijken samen met jou naar jouw leerbehoefte en stemmen hun begeleiding daarop af. De werkbegeleiders zijn verpleegkundigen op de verpleegafdeling. Op elke afdeling krijg je een andere werkbegeleider. Zo leer je gelijk samenwerken op de verschillende afdelingen.

Wat vragen we van jou?
Als aankomend verpleegkundige ben jij degene die de touwtjes in handen heeft over het leerproces naar je droombaan. Je wilt iets leren dus je bent actief, je denkt en doet mee, bewaakt je eigen voortgang en evalueert. We werken samen zodat we er voor zorgen dat je de opleiding met een goed resultaat afsluit.
 
Solliciteren
Als je bij de zorg denkt: dit is iets voor mij én je voldoet aan het profiel dan kun je solliciteren naar een opleidingsplaats hbo-verpleegkunde.
Momenteel zijn er geen vacatures. Vanaf half november 2020 kun je solliciteren naar een opleidingsplaats voor startmoment september 2021.

Meer informatie?
Wil je meer informatie? Bel dan ons Onderwijsservicecentrum (OSC), 071- 52 68367.

© 2015 - 2020 Leids Universitair Medisch Centrum | Algemene Voorwaarden