bars rotate

Studeer je hbo-verpleegkunde aan de hogeschool Leiden en zoek je een opleidingsplaats voor het duale traject in het 3e en 4e jaar? 

In het 2e studiejaar kun je hiervoor in het LUMC solliciteren. Voor het duale traject krijg je een aanstelling van 36 uur per week: dit zijn praktijkuren inclusief één schooldag per week. 
  
Begeleiding tijdens je opleiding
Je wordt begeleid door werkbegeleiders en praktijkopleiders. Tijdens de opleiding ben je werkzaam op verschillende afdelingen. Op elke afdeling krijg je een andere werkbegeleider en praktijkopleider.
De werkbegeleiders zijn verpleegkundigen op de verpleegafdeling. 

De praktijkopleiders zijn gespecialiseerd in ‘het leren in de praktijk’ en zijn je coach en bewaker van jouw praktijkleerproces. Zij kijken samen met jou naar jouw leerbehoefte en stemmen hun begeleiding daarop af.
 
Jouw rol tijdens de opleiding
Jij bent degene die de touwtjes in handen heeft over het leerproces naar jouw droombaan. Je wilt dit vak leren dus je bent actief, je denkt en doet mee, bewaakt je eigen voortgang en evalueert.
We werken samen zodat je de opleiding met een goed resultaat afsluit.

Solliciteren naar een opleidingsplaats!
De vacature voor startmoment september 2023 is 23 december 2022 gesloten. Vanaf eind november 2023 kun je solliciteren voor het startmoment september 2024.  

Open dag 
Jaarljks organiseren we een open dag in november.De eerstvolgende open dag is zaterdag 18 november 2023.


Vragen? Neem contact met ons op via 071-5268370 of mail naar praktijkopleiding@lumc.nl  

© 2015 - 2023 Leids Universitair Medisch Centrum | Algemene Voorwaarden