bars rotate

Opleiding hbo-verpleegkunde
 
Studeer je hbo-verpleegkunde aan de Hogeschool Leiden en zoek je een opleidingsplaats voor duaal traject voor het 3e en 4e jaar?
Dan kun je in het 2e studiejaar in het LUMC solliciteren. Hier leer je de praktijk in een dynamisch en prettig werk-leerklimaat dat aansluit op de theorie.  
  
Begeleiding
Begeleiding krijg je van onze praktijkopleiders en werkbegeleiders. Praktijkbegeleiders zijn gespecialiseerd in ‘het leren in de praktijk’ en zijn je coach en bewaker van je praktijkleerproces. Zij kijken samen met jou naar jouw leerbehoefte en stemmen hun begeleiding daarop af. De werkbegeleiders zijn verpleegkundigen op de verpleegafdeling. Op elke afdeling krijg je een andere werkbegeleider. Zo leer je gelijk samenwerken op de verschillende afdelingen.

Wat vragen we van jou?
Als aankomend verpleegkundige ben jij degene die de touwtjes in handen heeft over het leerproces naar je droombaan. Je wilt iets leren dus je bent actief, je denkt en doet mee, bewaakt je eigen voortgang en evalueert. We werken samen zodat we er voor zorgen dat je de opleiding met een goed resultaat afsluit.
 
Online open dag | 7 november 2020
Op 7 november jl. heeft onze jaarlijkse open dag plaatsgevonden. Dit jaar i.v.m de croronamaatregelen geheel online. 
Heb je deze open dag gemist? Hieronder vind je een aantal presentaties en korte films van de verschillende afdelingen die tijdens de online open dag zijn getoond. 

- presentatie opleiding mbo- & hbo-verpleegkunde
- presentatie afdeling Spoedeisende Hulp
- presentatie afdeling Willem Alexander Kinderziekenhuis
- presentatie Acute Opname Afdeling (open in Google)

- film Acute Opname Afdeling
- film afdeling IC
- film afdeling Neurologie
- film afdeling Neonatologie
- film afdeling Oncologie
- film afdeling Spoedeisende Hulp
- film afdeling Transplantatiecentrum
- film Geboortehuis
- film Willem Alexander Kinderziekenhuis

Solliciteren
Als je bij de zorg denkt: dit is iets voor mij én je voldoet aan het profiel dan kun je solliciteren naar een opleidingsplaats hbo-verpleegkunde. Momenteel zijn er geen vacatures; de vacature voor startmoment september 2021 is 27 december jl. gesloten. 

Meer informatie?
Wil je meer informatie? Bel dan ons Onderwijsservicecentrum (OSC), 071- 52 68367.

© 2015 - 2021 Leids Universitair Medisch Centrum | Algemene Voorwaarden