bars rotate

Studeer je hbo-verpleegkunde aan de hogeschool Leiden en zoek je een opleidingsplaats voor het duale traject in het 3e en 4e jaar? 

In het 2e studiejaar kun je hiervoor in het LUMC solliciteren. Voor het duale traject krijg je een aanstelling van 32 uur per week: dit zijn praktijkuren inclusief één schooldag per week. 
  
Begeleiding tijdens je opleiding
Je wordt begeleid door werkbegeleiders en praktijkopleiders. Tijdens de opleiding ben je werkzaam op verschillende afdelingen. Op elke afdeling krijg je een andere werkbegeleider en praktijkopleider.
De werkbegeleiders zijn verpleegkundigen op de verpleegafdeling. 

De praktijkopleiders zijn gespecialiseerd in ‘het leren in de praktijk’ en zijn je coach en bewaker van jouw praktijkleerproces. Zij kijken samen met jou naar jouw leerbehoefte en stemmen hun begeleiding daarop af.
 
Jouw rol tijdens de opleiding
Jij bent degene die de touwtjes in handen heeft over het leerproces naar jouw droombaan. Je wilt dit vak leren dus je bent actief, je denkt en doet mee, bewaakt je eigen voortgang en evalueert.
We werken samen zodat je de opleiding met een goed resultaat afsluit.

Solliciteren naar een opleidingsplaats
De vacatures voor opleidingsplaatsen hbo-verpleegkunde voor startmoment september 2024 zijn gesloten. Het volgende startmoment waarvoor je kunt solliciteren is september 2025. De vacatures voor deze opleidingsplaatsen komen november 2024 online. 

Open Dag 
Jaarlijks organiseren we een open dag in november. Dit jaar wordt de open dag op zaterdag 16 november 2024 gehouden. 


Vragen? Neem contact met ons op via 071-5268370 of mail naar praktijkopleiding@lumc.nl 

 

© 2015 - 2024 Leids Universitair Medisch Centrum | Algemene Voorwaarden