bars rotate

Specialiseer je als verpleegkundige in de wereld van Langdurige Zorg en endoscopische procedures!

De vervolgopleidingen die we aanbieden zijn:

-  dialyse met specifieke EPA’s nierfalenpoli, transplantatiepoli, plasmaferese en CVVH
-  endoscopie maag-darm-lever met specifieke EPA’s ERCP en longscopie
-  geriatrie
-  oncologie met specifieke EPA hematologie


De verpleegkundige vervolgopleidingen binnen ons cluster Langdurige Zorg vormen de sleutel tot het leveren van de hoogste kwaliteit zorg aan patiënten met chronische aandoeningen. Leer niet alleen de essentiële vaardigheden om specifieke aandoeningen te begrijpen en te behandelen, maar ontwikkel ook de expertise om patiënten te ondersteunen bij het integreren van hun gezondheid in hun dagelijks leven.

In een tijd waarin het aantal chronisch zieken in Nederland gestaag toeneemt, is jouw rol als verpleegkundige van onschatbare waarde. Niet alleen sta je in de frontlinie van somatische uitdagingen, maar je wordt ook een cruciale schakel in het herstel van het sociale netwerk en de psychische welzijn van je patiënten.

Onze uitgebreide opleidingen gaan verder dan louter medische kennis. Naast een grondige basis in ziekte en behandeling, richten we ons op het gehele zorgspectrum. Leer over ketenzorg, bevorder samenwerking, versterk je communicatievaardigheden en ontwikkel de expertise in psychosociale begeleiding van zowel de zorgvrager als zijn naasten.

Specifiek in onze vervolgopleidingen oncologie- en geriatrieverpleegkunde duiken we dieper in palliatieve zorg. Ontwikkel niet alleen de benodigde vaardigheden, maar leer ook hoe je deze waardevolle kennis deelt met collega's en andere disciplines.

Daarnaast bieden we een unieke focus op endoscopische zorg, waarbij je specifieke procedures en benaderingen leert om de best mogelijke zorg te bieden aan patiënten die deze gespecialiseerde interventies nodig hebben.

Ontdek in de vervolgopleiding Dialyse de diepgaande kennis en vaardigheden om patiënten met nierproblematiek optimaal te ondersteunen.

Ontdek hieronder meer over de diverse vervolgopleidingen en zet de volgende stap in jouw carrière.

Klik hier voor meer informatie over de prijzen van de verschillende opleidingen en mogelijke trajecten.


© 2015 - 2024 Leids Universitair Medisch Centrum | Algemene Voorwaarden