bars rotate

Ben je werkzaam in de zorg en wil je meer verdieping in jouw vakgebied? Voor verschillende beroepsgroepen in de zorg bieden we nascholingen aan. Ook kun je bij ons terecht voor scholingen op maat.
In verband met de coronamaatregelen hebben we verschillende nascholingen aangepast en worden online aangeboden.  
 

 • Voorbehouden handelingen

  Ben jij (nog) bevoegd en bekwaam om voorbehouden handelingen te doen?
  Op het leerwerkplatform AskLUMC vind je alle theoretische informatie over de VBH. In aan de slag staat beschreven wat je doet om je (weer) bevoegd en bekwaam te laten verklaren. De afdeling of jouw teamleider kan je ook meer info geven. Voor vragen over AskLUMC kun je contact opnemen met ask@lumc.nl.
   
 • Nascholingen

  Ben je werkzaam in de zorg en wil je meer verdieping in jouw vakgebied? Voor verschillende beroepsgroepen in de zorg bieden wij nascholingen aan. Ook kun je bij ons terecht voor scholingen op maat.
  Klik hier voor meer informatie. 
 • Reanimatietrainingen

  Per week krijgen meer dan 325 mensen buiten het ziekenhuis een hartstilstand! Reden genoeg om je reanimatieskills op orde te hebben én te houden.
  Wij organiseren wekelijks reanimatietrainingen in een speciaal ingericht lokaal. Voor externe partijen is maatwerk mogelijk.
  Het Leids Universitair Medisch Centrum is geaccrediteerd door de Nederlandse Reanimatie Raad. 
  Klik hier voor de trainingsdata.
 • Rekentoetsen

  Heb jij de rekentoets voor verpleegkundigen al gemaakt? Onderdelen die in de rekentoets voorkomen zijn druppelsnelheid, oplossingen en hoeveelheden.
  De rekentoets is een verplicht onderdeel van de verpleegkundige vervolgopleidingen en een must voor iedere verpleegkundige.

  Klik hier voor de data.
 • Losse modules

  Ben je gediplomeerd verpleegkundige en wil je je meer verdiepen in jouw vakgebied? Je kunt verschillende losse modules uit onze verpleegkundige vervolgopleidingen volgen.
  Klik hier voor meer informatie. 

© 2015 - 2024 Leids Universitair Medisch Centrum | Algemene Voorwaarden