Nascholing High Care Neonatologie

Je bent een verpleegkundige met jarenlange ervaring in de high care neonatologie. Toch wil je graag meer actuele kennis bezitten. Deze tweedaagse nascholing frist weggezakte kennis weer op en geeft daarnaast theoretische verdieping. Ook raak je op de hoogte van de nieuwste vorderingen en behandelingen op het gebied van respiratie, circulatie, neurologie en de ontwikkelingsgerichte zorg. Het geleerde kun je direct in de praktijk integreren in de zorg voor de neonaten. Bovendien ondersteunt deze nascholing je in het klinisch redeneren.

Deze 2- daagse nascholing op 4 en 5 april 2017 is bedoeld voor kinderverpleegkundigen die al langer op de afdeling werken en in een grijs verleden evt. een HCN- opleiding gedaan hebben, en waarbij actuele kennis wat is weggezakt.
Het sluit aan op kennis die al aanwezig is en geeft een theoretische verdieping.
 
Het programma bestaat uit  een korte opfris van kennis  en gaat diep in op  respiratie, circulatie, neurologie  en OGZ, met  de nieuwste ontwikkelingen en behandelingen.
De aangeboden actuele  kennis kunt u direct integreren bij de zorg voor de neonaten, en  ondersteunt het klinisch redeneren.
 
Bij de scholing is koffie/thee en een lunchbon inbegrepen.
 
Voor deze  scholing wordt accreditatie aangevraagd.

Doelgroep

Gediplomeerde kinderverpleegkundigen met ervaring in de zorg voor neonaten op een kinder-, neonatologie- of couveuseafdeling die evt. een HCN/ICN  scholing gevolgd hebben.

Certificering

Na het volgen van het volledige programma ontvang je een certificaat van het Leids Universitair Medisch Centrum.
babyvoetjes onder UV licht.jpg

Samenvatting

Programma

Duur

2 dagen

Contactpersonen

Prijs

De factuur wordt achteraf verstuurd.
Onder voorbehoud van druk- en schrijffouten.

Startdatum

4 april 2017

Locatie

V4-62 (geb-3, Onderwijsgebouw)

  • Inschrijving gesloten.

  •  
    © 2015 - 2017 Leids Universitair Medisch Centrum | Algemene Voorwaarden