Opleiding verpleegkunde hbo
 
Studeer je hbo-verpleegkunde aan de Hogeschool Leiden en zoek je een opleidingsplaats?
Dan kun je in het LUMC solliciteren. Hier leer je de praktijk in een dynamisch en prettig werk-leerklimaat dat aansluit op de theorie.  
 
Ben je al aangenomen voor de hbo-v voltijd of duaal in het LUMC, kijk dan op onze website op
‘mijn pagina’ voor alle gegevens die nodig zijn voor je opleiding. Deze documenten zijn van belang voor je opleiding.
 
Begeleiding
Begeleiding krijg je van onze praktijkopleiders en werkbegeleiders.
Praktijkbegeleiders zijn gespecialiseerd in ‘het leren in de praktijk’ en zijn je coach en bewaker van je praktijkleerproces. Zij kijken samen met jou naar jouw leerbehoefte en stemmen hun begeleiding daarop af.
De werkbegeleiders zijn verpleegkundigen op de verpleegafdeling. Op elke afdeling krijg je een andere werkbegeleider. Zo leer je gelijk samenwerken op de verschillende afdelingen.

Wat vragen we van jou?
Als aankomend verpleegkundige ben jij degene die de touwtjes in handen heeft over het leerproces naar je droombaan. Je wilt iets leren dus je bent actief, je denkt en doet mee, bewaakt je eigen voortgang en evalueert. We werken samen zodat we er voor zorgen dat je je opleiding met een goed resultaat afsluit.
 
Solliciteren?
Als je bij de zorg denkt: dit is iets voor mij en je voldoet aan het profiel, solliciteer dan op een opleidingsplaats hbo-v.
Bekijk hier de vacature.
 
Gebruik hiervoor het sollicitatieformulier. (Deze link is actief na de open dag op deze website. De open dag/wetenschapsdag is dit jaar op zondag 23 oktober 2016).
Je kunt dan gelijk je motivatiebrief en cv meesturen. Laat hierin duidelijk zien dat je voldoet aan het profiel/de criteria zoals in de vacature staat.
 
Meer informatie?
Wil je nog wat meer informatie? Bel dan ons Onderwijs Service Centrum, 071- 52 68370.
© 2015 - 2017 Leids Universitair Medisch Centrum | Algemene Voorwaarden