bars rotate

De zorg staat niet stil, is altijd in beweging! 

Als opleidingsinstituut van het LUMC staan wij voor kwaliteit. Onze opleidingen, nascholingen en trainingen stellen wij met de grootste zorg samen zodat zij passen bij het constant veranderende zorglandschap. 

Om als zorgprofessional aan de slag te gaan, start je met een passende (basis)opleiding. Dit kan bijvoorbeeld een opleiding mbo- of hbo-verpleegkunde, operatieassistent of anesthesiemedewerker zijn. Wil je na een opleiding verder leren en je ontwikkelen? Dan kan! Na een basisopleiding zijn er tal van scholingsmogelijkheden. Je kunt kiezen uit verschillende verpleegkundige vervolgopleidingen of uit de vele nascholingen zodat je je kennis up-to-date houdt. Bij Educatie Zorgsector kun je je leven lang leren!

We ontwikkelen ons onderwijs in nauwe samenwerking met het praktijkveld waardoor het goed aansluit op de beroepspraktijk. De docenten zijn hoofdzakelijk (zorg)professionals die werkzaam zijn in de praktijk. Zij beschikken over veel kennis en ervaring en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Kortom, als je één van onze (vervolg)opleidingen volgt of deelnemer bent bij een nascholing, dan ben je verzekerd van ervaren docenten, een afwisselend en up-to-date lesprogramma en een locatie die goed bereikbaar is (naast centraal station Leiden). 
perfecte mix voor een scholing passend bij jou als (aankomend) zorgprofessional!

Neem een kijkje in ons aanbod aan opleidingen en nascholingen op deze site. Als je vragen hebt dan horen we dat graag. Momenteel werken we met name thuis dus vragen kun je het beste stellen via e-mail: educatiezorgsector@lumc.nl
 
 
© 2015 - 2020 Leids Universitair Medisch Centrum | Algemene Voorwaarden