bars rotate

ONLINE OPEN DAG 

Op 7 november organiseren we een online open dag! Tijdens deze open dag kom je alles te weten over de opleidingen die Educatie Zorgsector aanbiedt. Ben je geïnteresseerd in een opleiding in het LUMC? Heb je vragen over een opleiding of twijfel je nog over je studiekeuze? We helpen je graag verder!

De opleidingen en afdelingen zullen zich voorstellen aan de hand van korte films en presentaties. Tijdens de presentaties kun je vragen stellen aan (praktijk)opleiders, medewerkers van afdelingen, studenten in opleiding e.a. Zo krijg je een goed beeld van de opleidingen en de opleidingsmogelijkheden in het LUMC. Bekijk hieronder alvast het programma (onder voorbehoud).

  Programma open dag   

Informatie over de verpleegkundige vervolgopleidingen wordt bij de presentaties van de afdelingen gegeven. Tijdens de presentatie van de afdeling Radiologie wordt zowel de afdeling als de opleiding MBRT gepresenteerd.

Je kunt je hieronder aanmelden. In de week voor de open dag ontvang je de digitale link naar de open dag. Op de open dag kun je vervolgens kiezen aan welke presentaties je wilt deelnemen.

  Aanmelden open dag  

De opleidingen mbo- & hbo-verpleegkunde worden in samenwerking met respectievelijk mboRijnland Leiden en Hogeschool Leiden aangeboden. Ben je geïnteresseerd in deze opleiding bezoek dan ook de open dag van deze scholen. De open dag van mboRijnland wordt gehouden op 2 november 2020 en Hogeschool Leiden op 18 november en/of 12 december 2020.

Graag tot ziens op de open dag!
 

Volg ons ook op Facebook & Instagram.

© 2015 - 2020 Leids Universitair Medisch Centrum | Algemene Voorwaarden